Mijn Bosdag

Als organisatiecoach heb ik de afgelopen vijftien jaar veel gewerkt met (directie)teams, talenten, professionals en managers. Daarbij viel mij op dat deze groep de eigen ontwikkeling vaak ondergeschikt maakt aan die van het team of de organisatie. Een gemiste kans. Voor mij de reden om juist deze managers en professionals de mogelijkheid te bieden zichzelf aan bod te laten komen. En dat op een andere manier dan tijdens een traditionele trainings-tweedaagse in een hotel. Een persoonlijke bosdag dus, in een groep (van 3-6 mensen) of individueel.

Schermafbeelding 2015-07-05 om 21.32.24

Mijn Bosdag is een unieke leiderschapservaring in een prachtige omgeving. Een impuls voor je persoonlijkheid. Samen met gelijkgestemden of individueel werken aan je persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van je effectiviteit in de interacties met anderen. Nieuw leiderschap gaat over aandacht, kwetsbaarheid, successen en bevestiging. Over integriteit, verantwoordelijkheid, vergevingsgezindheid en compassie. En over anderen in hun kracht zetten. Word een krachtiger leider.

Mijn Bosdag betekent eens een keer tijd voor jezelf, je dilemma’s, je veranderopdracht, issues in je team, vragen over jezelf, je team en/of je organisatie, mogelijke oplossingen, leiderschap, je effectiviteit, stilstaan, reflecteren, houthakken, koken, eten, goede gesprekken, drinken (met mate), wandelen en buitenleven. Manage je energie, niet je tijd.

De omgeving maakt het mogelijk bijzondere oefeningen te doen. Alleen wandelend reflecteren met een specifieke vraag. Of buiten in het donker ‘collegiaal’ gecoacht worden rondom een groot vuur is een unieke gebeurtenis, om maar twee voorbeelden te noemen.

Voor wie is Mijn Bosdag?

Mijn Bosdag is bedoeld voor managers, project managers en/of professionals mogelijk uit zeer diverse organisaties die toe zijn aan de volgende fase in hun ontwikkeling om hun carrière een impuls te geven. Mensen die willen groeien, effectiever willen worden en niet schromen om daarbij naar zichzelf te (leren) kijken.

Mijn Bosdag is op veler verzoek een gescheiden mannen en vrouwen programma. Aparte groepen heeft onder meer te maken met energie, gelijkgestemdheid en onder elkaar willen zijn.
Mijn Bosdag wordt georganiseerd voor zowel groepen, individuen, als op maat.

Lees alles over Mijn Bosdag op www.mijnbosdag.nl.

Een reactie is welkom:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s