Mijn Bosdag

Als organisatiecoach heb ik de afgelopen vijftien jaar veel gewerkt met (directie)teams, talenten, professionals en managers. Daarbij viel mij op dat deze groep de eigen ontwikkeling vaak ondergeschikt maakt aan die van het team of de organisatie. Een gemiste kans. Voor mij de reden om juist deze managers en professionals de mogelijkheid te bieden zichzelf aan bod te laten komen. En dat op een andere manier dan tijdens een traditionele trainings-tweedaagse in een hotel. Een persoonlijke bosdag dus: individueel. Daarnaast is er uiteraard ook een Bosdag voor teams.

Mijn Bosdag is een unieke leiderschapservaring in een prachtige omgeving. Een impuls voor je persoonlijkheid. Samen met je team of individueel werken aan de team- en/of persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van de effectiviteit in de interacties met anderen. Nieuw leiderschap gaat over aandacht, kwetsbaarheid, successen en bevestiging. Over integriteit, verantwoordelijkheid, vergevingsgezindheid en compassie. En over anderen in hun kracht zetten. Word een krachtiger leider.

Mijn Bosdag betekent eens een keer tijd voor jezelf, je dilemma’s, je veranderopdracht, issues in je team, vragen over jezelf, je team en/of je organisatie, mogelijke oplossingen, leiderschap, je effectiviteit, stilstaan, reflecteren, houthakken, koken, eten, goede gesprekken, drinken (met mate), wandelen en buitenleven. Manage je energie, niet je tijd.

De omgeving maakt het mogelijk bijzondere oefeningen te doen. Alleen wandelend reflecteren met een specifieke vraag. Of buiten in het donker ‘collegiaal’ gecoacht worden rondom een groot vuur is een unieke gebeurtenis, om maar twee voorbeelden te noemen.

Voor wie is Mijn Bosdag?

Mijn Bosdag is bedoeld voor managers, project managers en/of professionals mogelijk uit zeer diverse organisaties die toe zijn aan de volgende fase in hun ontwikkeling om hun carrière een impuls te geven. Mensen die willen groeien, effectiever willen worden en niet schromen om daarbij naar zichzelf te (leren) kijken. Mijn Bosdag is er ook voor teams, voor alle teams die graag investeren in hun samenwerking en dat als noodzakelijk onderhoud zien. En dus niet alleen als er problemen zijn, want dan kan het zo maar te laat zijn.

Mijn Bosdag wordt georganiseerd voor zowel teams als individuen, altijd op maat.

Advertentie

Een reactie is welkom:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s