Openingsblog

Betweter?

Al van jongs af aan heb ik te horen gekregen dat ik wel een erg sterke mening heb. Als jongste van vier moest ik natuurlijk soms vechten om aandacht en kreeg dat ook vaak. Ik praatte altijd al over van alles mee. Vond (en vind) ook van alles wat. En ja, het is ook vast genetisch bepaald. Die sterke mening heb ik dus nog steeds en komt me in mijn werk vaak goed van pas, maar ik ben me er zeer bewust van. Ik ga graag het debat aan. Soms hoor ik mezelf dan bijna preken. Maakt mij dat dan een betweter? Vast wel, in zekere zin. In ieder geval niet in de negatieve zin van het woord, vind ik zelf.

Ik ben er namelijk erg op aanspreekbaar. Dus reageer en debatteer met me mee. Ik zal altijd je vraag beantwoorden, meestal binnen 24 uur. En het komt geregeld voor, dat ik door het verkrijgen van meer informatie tot andere inzichten en een aangepaste of genuanceerde mening kom.
Dat beetje betweterige heeft uiteindelijk ook geleid tot deze site en een blog met de naam ‘Betweter?’. Een beetje gekke naam wellicht. Om te prikkelen. En om mezelf niet al te serieus te nemen :-). Al mijn oude blogs en artikelen die eerder elders verschenen zijn heb ik ook op deze site gezet.

Het is ook mijn persoonlijke site geworden met linken naar veel van mijn bezigheden. Als je me wilt volgen dan kan je dat in de rechter kolom aangeven. Als je meer over me wilt weten klik dan linksboven in het menu.

In de rechter kolom kun je ook eenvoudig zoeken, in het archief op maand, op trefwoord of via de ‘tagwolk’. Door te scrollen zie je achtereenvolgens de laatste 10 blogs.
Veel inspiratie en plezier.

Hartelijke groeten,

Rob Mudde

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie is welkom:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s