‘Open deuren’ inspiratie

Overal op internet, op LinkedIn en Facebook het meest, kom je van die goedbedoelde plaatjes tegen die je zouden moeten inspireren. Vaak enorme open deuren, maar soms ook wel raak. In ieder geval met de beste intenties gemaakt en verspreid. Op de een of andere manier klik ik altijd op opslaan afbeelding. En hierbij heb ik die verzameling op mijn site geplaatst. Wellicht vind je het leuk, maar wellicht word je ook gallisch van al die open deuren. Even goede vrienden.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Inspiratie en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie is welkom:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s